пятница, 13 мая 2016 г.

Teise rühma töö retsenseerimine

Teema: Lapsi varitsevad ohud internetis
Aadress: http://noorteohudnetis.wikidot.com
Rühma liikmed: Maigi PungEve Peedimaa

Väga huvitav ja aktuaalne teema. Valitud teema omab sisulist väärtust. Töö koosneb peatükidest, kus igas peatükis detailselt kirjutatud teemat puudutavaid küsimusi. Töös on toodud nii pilte kui ka graafikud ja tabelid, mis aitab kergesti lugeda tööd.

Töö ülevaade oli täielik ja toodud kõikvõimalikud statistika andmeid, mis saavad anda lugejale palju infot. Kuid, väike puudus on selles, et mitte ühtegi tabel ei sisalda Eesti võrreldeks teistega. Selge on ka see, et kasutatud töös allikas ei vaadelnud Eestit, aga võiks töö autorid leida Internetist ka mingi sarnast uuringut. Ehkki töös on kirjas "Eesti põhine statistika ei erine Euroopa praktikast" ja seda kinnitust on piisavalt.
Töö on valmistatud kahekesi,  aga kõik tähtsamad aspektid töös on vaadeldud.  Need on:
  • Interneti kasutamise ohud
  • Arvutisõltuvus (soo kaupa)
  • Füüsiline ja vaimne laste tervis
  • Andmete privaatsus
  • Ohtude vältimine
  • Asjalik kokkuvõte

Mis mulle meeldis töös?
Töös on toodud soovitusi, kuidas hoiatada ja piirata lapsi üleliigsest ajaveetmisest Internetis või arvutimänguses. Töös toodud statistika andmed on kaasaaegsed, millele saab usaldada.

Väike lisandus töö autoritele. Venemaal ja mõnedes teistes riikides on hästi kasutamas ka teised sotsiaalvõrgustikud. Need on Vkontakte ja Odnoklassniki.

Töö hinne on 100%


Комментариев нет:

Отправить комментарий